Kerstmenu 2022

3-GANGEN 39.5

Keuze uit:
Eén voor- of tussengerecht met een hoofdgerecht en nagerecht

4-GANGEN 44.5

Keuze uit: Voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht en nagerecht
ART OF
CHRISTMAS

GANG 1 | VOORGERECHTEN

Paté Roompaté met bacon en rozijnen, krokant van kruidkoek en zwarte bessengel
Zwijn Gebakken zwijnhaas met beukenzwam, pastinaak crème en een demi-glace van rode wijn/salie
Zalm Verse zalmtartaar met crème van rettich met dille, prosecco schuim en wasabi kroepoek
Rivierkreeft Rivierkreeftjes in eigen jus met gefrituurde bloemkool en little gem sla
Quiche Een quiche van spinazie en geitenkaas met bulgursalade, stilstaande eidooier en black lemon kaas

GANG 2 | TUSSENGERECHTEN

Bospaddenstoelensoep Bospaddenstoelensoep met gesuikerde noten en plukkruiden

Uiensoep Franse uiensoep met een kaasstengel

GANG 3 | HOOFDGERECHTEN

Boeuf Bourguignon Boeuf bourguignon met aardappelpuree, geglaceerde bospeen en gegrilde pastinaak
Hert Hertenbiefstuk met roseval aardappel, grillgroenten en een rode portjus
Entrocote Gebakken entrecote van 220 gram met spek, ui en knoflookboter geserveerd met chips en vergeten groenten en boerenfrieten
Claresse Claressefilet met groene kruidenkorst, roseval aardappel, grillgroenten en gefrituurde ansjovis
Roodbaars Roodbaarsfilet met pommes duchesse, romanesco, mosterdkaviaar en mascarpone met rucola
Bospaddenstoel Ragout van Bospaddenstoelen in portobello met knolselderijpuree en geroosterde honingtomaat

GANG 4 | DINER

Grand Dessert