ARRANGEMENTEN

Heeft u iets te vieren? Of gewoon zin in een gezellige dag met uw geliefde, familie of vrienden? Dan bent u bij LIFF aan het juiste adres. Of het nou gaat om uw verjaardag, bruiloft, afscheidsreceptie of een personeelsfeest. Alles kan! Met een afgescheiden bovenverdieping welke sfeervol is ingericht zijn er bij LIFF verschillende mogelijkheden. Zo hebben we verschillende arrangementen samengesteld voor de lunch, borrels of een diner, maar ook een 2 tal leuke arrangementen in combinatie met Kings and Queens en DNK Assen.
Hieronder een aantal arrangementen beschreven, maar als u interesse heeft maken we graag een afspraak met u om de mogelijkheden door te spreken. U kunt dan uw wensen weergeven en dan gaan we samen in gesprek om uw feest of bijeenkomst zo goed mogelijk vorm te geven.

Cinemenu DNK 3-gangen incl. bioscoopkaartje €35.5 per persoon

Voorgerechten

Hoofdgerechten

Dessert

Prison Island Arrangementen

1,5 uur spelen incl 3-gangen bij LIFF €50,5 p.p

1 uur spelen incl 2-gangen bij LIFF €37,5 p.p

Prison Island is een real life game. Het speelt zich af in een gevangeniscomplex, waar je als team codes kraakt, raadsels oplost en fysieke uitdagingen aangaat. Soms moet je slim zijn, soms sterk en soms wordt er een beroep gedaan op je reactievermogen en behendigheid. Bedenk wel, er is maar één manier om tot het beste resultaat te komen: SAMEN. 

U kunt uw Prison Island arrangement boeken via Kings and Queens. U dient wel te reserveren voor het diner, vanaf 8 personen geld het dinerarrangement. Bij 3 gangen een heerlijke proeverij van voorgerechten, keuze voor het hoofdgerecht tussen vis, vlees of vegetarisch/veganistisch, dessertproeverij. Bij 2 gangen een keuze tussen het voorgerecht of dessert en uiteraard een heerlijk hoofdgerecht. Onze collega’s zullen u de keuzes aan tafel uitleggen, dit verschilt namelijk per seizoen.

LIFF's finest high (vanaf 2 personen)

High Wine | 49.5 pp

Alleen op reservering. 

Kom heerlijk genieten en laat je verrassen door een 5 gangen proeverij van mooie gerechten met bijpassende wijnen. Een mooie beleving voor degene die van lekker eten houdt met mooie wijnen.

High Beer | 49.5 pp

Alleen op reservering.

Kom heerlijk genieten en laat je verrassen door een 5 gangen proeverij van mooie gerechten met bijpassende bieren. Een mooie beleving voor degene die van lekker eten houdt en bijpassende bieren.

High Tea | 25.5 pp 2,5 uur

Alleen op reservering.

(wilt u ook gebruik maken van verse munt en verse gember +2,- pp)

Onze high tea is voor maximaal 20 personen te reserveren, bent u met een groter gezelschap maken we uiteraard graag een passend voorstel. Bent u met meer dan 4 personen, dan is onze high tea op vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 14.00 te reserveren. 

Babyshower High Tea | 28.5 pp 2,5 uur

(wilt u ook gebruik maken van verse munt en verse gember +2,- pp) vanaf 8 personen. Op vrijdag, zaterdag en zondag is onze high tea vanaf 14.00 te reserveren!

Alleen op reservering.

Babyshower organiseren? Speciaal voor aanstaande moeders hebben wij de Babyshower High Tea in de kleuren van de te verwachten spruit. Weet de aanstaande moeder nog niet wat het wordt? Dan gebruiken we roze en blauw! Wat houdt de Babyshower High Tea in;

Luncharrangementen (vanaf 10 personen)

Lunchplank | 14.95 pp

Vis, vlees of vegetarisch met een soepje, kroket, 2 soorten beleg en diverse broodsoorten

Basisarrangement | 18.75 pp

High lunch | 22.75 pp

Borrelarrangementen (vanaf 15 personen)

Basis Bittergarnituur | 6.75 pp

Luxe plank | 8.5 pp

Een passend aantal luxe planken van onze borrelkaart op tafel voor uw gezelschap waar je heerlijk samen van kunt eten.

Luxe Bittergarnituur | 12.75 pp

All-in Arrangement

Onbeperkt drinken (fris, bier, wijn) gecombineerd met het basis bittergarnituur
2 uur 27 pp
3 uur 31.5 pp

All-in (fris, bier, wijn) gecombineerd met het luxe bittergarnituur

2 uur 32.5 pp
3 uur 37.5 pp

Dinerarrangement (vanaf 8 personen)

3-gangen | 35 pp

3-gangen proeverij | 42 pp. Alle gangen worden gepresenteerd op grote planken.

All in 49.5 pp incl drinken

Buffetten altijd minimaal 30 personen 35 pp

Dit is ons standaard buffet, bij andere wensen is er veel mogelijk. Aanpassingen van inhoud kan altijd besproken worden. Met dieetwensen kan rekening gehouden worden Dessert is een optie, heeft een meerprijs van 3.50 pp. Hiervoor krijgt u 2 soorten ijs en 2 verschillende dessert items. Dit kan variëren.

Cocktailworkshop (vanaf 8 personen)

Cocktailworkshop | 31.5 pp - 2,5 uur

Cocktailworkshop | 69.5 pp

TT bij LIFF

NL: Tijdens de TT hebben we een aangepaste kaart. Klik hier om deze te bekijken. Tevens zijn we zijn zondag 30 juni en maandag 1 juli gesloten.

EN: During the TT we have a modified menu. Click here to view it. We are also closed on Sunday 31 June and Monday 1 July.

 

TT bij LIFF

NL: Tijdens de TT hebben we een aangepaste kaart. Klik hier om deze te bekijken. Tevens zijn we zijn zondag 30 juni en maandag 1 juli gesloten.

EN: During the TT we have a modified menu. Click here to view it. We are also closed on Sunday 31 June and Monday  1 July.