ARRANGEMENTEN

Heeft u iets te vieren? Of gewoon zin in een gezellige dag met uw geliefde, familie of vrienden? Dan bent u bij LIFF aan het juiste adres. Of het nou gaat om uw verjaardag, bruiloft, afscheidsreceptie of een personeelsfeest. Alles kan! Met een afgescheiden bovenverdieping welke sfeervol is ingericht zijn er bij LIFF verschillende mogelijkheden. Zo hebben we verschillende arrangementen samengesteld voor de lunch, borrels of een diner, maar ook een 2 tal leuke arrangementen in combinatie met Kings and Queens en DNK Assen.
Hieronder een aantal arrangementen beschreven, maar als u interesse heeft maken we graag een afspraak met u om de mogelijkheden door te spreken. U kunt dan uw wensen weergeven en dan gaan we samen in gesprek om uw feest of bijeenkomst zo goed mogelijk vorm te geven.

Cinemenu DNK 3-gangen incl. bioscoopkaartje €35.5 per persoon

Voorgerechten

Hoofdgerechten

Dessert

Prison Island Arrangementen

1,5 uur spelen incl 3-gangen bij LIFF €50,5 p.p

1 uur spelen incl 2-gangen bij LIFF €37,5 p.p

Prison Island is een real life game. Het speelt zich af in een gevangeniscomplex, waar je als team codes kraakt, raadsels oplost en fysieke uitdagingen aangaat. Soms moet je slim zijn, soms sterk en soms wordt er een beroep gedaan op je reactievermogen en behendigheid. Bedenk wel, er is maar één manier om tot het beste resultaat te komen: SAMEN. 

U kunt uw Prison Island arrangement boeken via Kings and Queens. U dient wel te reserveren voor het diner, vanaf 8 personen geld het dinerarrangement. Bij 3 gangen een heerlijke proeverij van voorgerechten, keuze voor het hoofdgerecht tussen vis, vlees of vegetarisch/veganistisch, dessertproeverij. Bij 2 gangen een keuze tussen het voorgerecht of dessert en uiteraard een heerlijk hoofdgerecht. Onze collega’s zullen u de keuzes aan tafel uitleggen, dit verschilt namelijk per seizoen.

LIFF's finest high (vanaf 2 personen)

High Wine | 22.5 pp

Luxe plank bestaande uit verschillende warme en koude hapjes en heerlijk brood met diverse smeersels. Inclusief drie verschillende wijntjes.

High Beer | 22.5 pp

Luxe plank bestaande uit verschillende warme en koude hapjes en heerlijk brood met diverse smeersels. Inclusief drie speciaal biertjes.

High Tea | 21.5 pp 2,5 uur

(wilt u ook gebruik maken van verse munt en verse gember +2,- pp)
Alleen op reservering, onze high tea is voor maximaal 20 personen te reserveren, bent u met een groter gezelschap maken we uiteraard graag een passend voorstel.

Babyshower High Tea | 24.5 pp 2,5 uur

(wilt u ook gebruik maken van verse munt en verse gember +2,- pp) vanaf 8 personen.

Alleen op reservering.

Babyshower organiseren? Speciaal voor aanstaande moeders hebben wij de Babyshower High Tea in de kleuren van de te verwachten spruit. Weet de aanstaande moeder nog niet wat het wordt? Dan gebruiken we roze en blauw! Wat houdt de Babyshower High Tea in;

Luncharrangementen (vanaf 10 personen)

Lunchplank | 14.95 pp

Vis, vlees of vegetarisch met een soepje, kroket, 2 soorten beleg en diverse broodsoorten

Basisarrangement | 18 pp

High lunch | 22 pp

Borrelarrangementen (vanaf 15 personen)

Basis Bittergarnituur | 6.5 pp

Luxe plank | 8.5 pp

Een passend aantal luxe planken van onze borrelkaart op tafel voor uw gezelschap waar je heerlijk samen van kunt eten.

Luxe Bittergarnituur | 12.5 pp

All-in Arrangement

Onbeperkt drinken (fris, bier, wijn) gecombineerd met het basis bittergarnituur
2 uur 24 pp
3 uur 28.5 pp

All-in (fris, bier, wijn) gecombineerd met het luxe bittergarnituur

2 uur 29.75 pp
3 uur 34.5 pp

Dinerarrangement (vanaf 8 personen)

3-gangen | 32.5 pp

3-gangen proeverij | 39.5 pp. Alle gangen worden gepresenteerd op grote planken.

All in 47.5 pp incl drinken

Buffetten altijd minimaal 30 personen 31.5 pp

Dit is ons standaard buffet, bij andere wensen is er veel mogelijk. Aanpassingen van inhoud kan altijd besproken worden. Met dieetwensen kan rekening gehouden worden Dessert is een optie, heeft een meerprijs van 3.50 pp. Hiervoor krijgt u 2 soorten ijs en 2 verschillende dessert items. Dit kan variëren.

Cocktailworkshop (vanaf 8 personen)

Cocktailworkshop | 27.5 pp - 2,5 uur

Cocktailworkshop | 65 pp