Contact & reserveren

Over ons

LIFF is afgeleid van LIFE, wat leven betekent. Life, Intense, Flavour en Feel zijn de vier belevingen waarbij wij u uitdagen om bewust te genieten; te genieten van een heerlijke kop koffie, een lekkere lunch, een bijzonder diner of een gezellige borrel. Daarom proberen wij dit bij LIFF 7 dagen in de week uit de kunst te doen. Elke dag is de keuken vanaf 12.00 geopend voor de lunch en vanaf 17.00 kunt u genieten van ons diner.

Gelegen aan de Brink, midden in het mooie Assen is LIFF een fijne plek om te vertoeven. Wij verwelkomen u graag!

Kom met ons in contact

LIFF
Brink 14
9401 HS Assen
0592 – 302 777

info@liffinassen.nl

Liff is 7 dagen per week geopend.
Maandag t/m zaterdag vanaf 10.00 uur.
Zondag vanaf 11.00 uur

Reserveer een tafel bij Liff*

Heeft u geen bevestiging van ons ontvangen, neemt u dan telefonisch contact met ons op om teleurstellingen te voorkomen.
*= Ivm met de nieuwe privacy wetgeving willen we u er op wijzen dat we uw gegevens zullen bewaren om uw reservering in orde te maken en om eventueel contact met u op te nemen over uw reservering. De gegevens blijven maximaal 6 maanden bewaard en worden niet gebruikt voor commerciële doeleinden.

TT bij LIFF

NL: Tijdens de TT hebben we een aangepaste kaart. Klik hier om deze te bekijken. Tevens zijn we zijn zondag 30 juni en maandag 1 juli gesloten.

EN: During the TT we have a modified menu. Click here to view it. We are also closed on Sunday 31 June and Monday 1 July.

 

TT bij LIFF

NL: Tijdens de TT hebben we een aangepaste kaart. Klik hier om deze te bekijken. Tevens zijn we zijn zondag 30 juni en maandag 1 juli gesloten.

EN: During the TT we have a modified menu. Click here to view it. We are also closed on Sunday 31 June and Monday  1 July.