Diner | voorgerechten
![](https://www.liffinassen.nl/wp-content/uploads/2023/10/LIFF-Assen-Website-Diner-Blok150-Q4-2023.png)
VOORGERECHTEN
OM ALVAST TE BEGINNEN
Brood |
KOUDE VOORGERECHTEN
8.5
Carpaccio |
Carpaccio met zonnebloempitten, Parmezaan, kappertjes, mosterd kaviaar en pili pili mayonaise
10.75
Kabeljauw |
Kabeljauw sous vide gegaard in sap van rode biet, friszure sjalotten en bulgursalade met walnoot
11.5
Let's go to the forest |
Paté van bospaddenstoelen en kastanje met een dadel-bierchutney, krokante focaccia en bramendressing
10.5
Eend |
Gerookte eendenborst met zuurkoolsalade, pompoenchutney, getoast kletsenbrood en dragon-aquafaba
12
An element of surprise
vanaf 2 personen
Laat u verrassen en ontdek
onze voorgerechten
12 p.p.
WARME VOORGERECHTEN
Soep van de dag |
6.5
Asian Pork |
Kruidig buikspek gegaard in ketjap geserveerd met bonen crème, gefrituurde noedels en kimchii
11
Tuna Burger |
Tonijn burger met koriander, courgette en rode peper op een brioche broodje met wakame en chili crème fraîche
10
Graag Vegan eten?
Dat is geen probleem! Onze koks maken graag wat voor je klaar. Vraag naar het vegan menu van de dagHOOFDGERECHTEN
Chef's Special |
(meerprijs van +4 bij een 3 of 4 gangen menu)
Wisselend vleesgerecht met bijpassende garnituren
Diamanthaas |
(meerprijs van +4 bij een 3 of 4 gangen menu)
Met mosterd en suiker gekarameliseerde diamanthaas, geroosterde pastinaak, spruiten, rode biet en ovenaardappel
24.5
Zalm |
Zalmfilet met courgette, rode biet en gnocchi afgemaakt met peterselie-roomsaus, basilicum-olie, rucola en pijnboompitten
22.5
Hert |
Sukade van hert met stamppot van pompoen, zoetzure rode kool en jus van Ras el Hanout
24.5
Portobello |
Hartige wafel met bosui en zontomaat geserveerd met shoarma van portobello, paprika en ui met konfijt van tomaat, chili en little gem sla
20
Share a mood, share some food
vanaf 2 personen
(meerprijs van +3.5 bij een 3 of 4-gangen menu)
Samen onze hoofdgerechten proeven
26 p.p.
All Veggie | Vegan
Shepherd’s pie gevuld met linzen, tomaat, ui, kappertjes en peterselie met zoete aardappelpuree en gekarameliseerde witlof
21
Stuffed Chicken |
Kipfilet gevuld met geitenkaas en roggebrood omwikkeld met Serranoham met grillgroenten, ovenaardappel en jus van rozemarijn
22.5
Intense Flavour |
Vis van de dag |
Dagelijks wisselende vis met bijpassende garnituren
Supplement skin on fries +3.5 – Supplement salade +3 – Extra mayonaise +0.5
Supplement Loaded fries met Truffelmayonaise, Parmezaan en Rucola +6.5
Allergenen informatie beschikbaar.