Diner | voorgerechten

VOORGERECHTEN

OM ALVAST TE BEGINNEN

Brood |

Breekbroodjes, olijventapenade, hummus en gezouten boter

KOUDE VOORGERECHTEN

8.5

Carpaccio |

Rundercarpaccio met rode ui, zonnebloempitten, Parmezaan en basilicum-mayonaise

10.75

Kabeljauw |

Farce van kabeljauw met gemarineerde knolselderij en een tapenade van olijf, chorizo, tomaat, knoflook en zongedroogde tomaat

10.5

Pork

Langzaam gegaard varkensvlees met sinaasappel en steranijs, zoetzure venkel en getoast zuurdesem

9.5

An element of surprise

vanaf 2 personen

Laat u verrassen en ontdek onze voorgerechten

11.5 p.p.

WARME VOORGERECHTEN

Soep van de dag |

6.5

Oesterzwam |

In bierbeslag gefrituurde oesterzwam, wortel-peper crème, mango-appel chutney en krokant van gember

10

Southern Beef |

Biefstuk met crème van zoete aardappel en een rellish van ananas, paprika, koriander, rode ui en pepers

11.5

 

Gamba |

Gamba in kroepoek, salade van parelcouscous, appel, ananas en bosui met gemarineerde wakame

11.5

Graag Vegan eten?

Dat is geen probleem! Onze koks maken graag wat voor je klaar. Vraag naar het vegan menu van de dag

HOOFDGERECHTEN

Chef's Special |

(meerprijs van +3.5 bij een 3 of 4 gangen menu)
Wisselend vleesgerecht met bijpassende garnituren

Dagprijs

Spinazie |

Terrine van spinazie en 4 kazen in bladerdeeg, een frisse salade met orzo, rode ui, olijf, tomaat en komkommer en een dressing van tahin en limoen

19.5

LIFF Shepard´s Pie |

Ierse bladerdeegtaartje met lamsgehakt, aardappelpuree, wortel, prei en tuinerwten met een frisse salade van rucola, gemarineerde tuinerwt en munt

20

Dorade

Dorade met groene groenten, tagliatelle, jus van rode biet en dragon olie

22.5

Let´s go Dutch |

Gegrilde kippendij met grill groenten, ovenaardappel, saus van Blue de Wolvega en schotsen van gedroogde ham

25

Share a mood, share some food

vanaf 2 personen

Samen onze hoofdgerechten proeven

26 p.p.

Bavette |

(meerprijs van +4 bij een 3 of 4 gangen menu)
Bavette met cajun kruiden, gegrilde groenten, geroosterde aardappel, rode wijn-salieboter en crunch van pinda en kokosy

25.5

Tikka Masala |

Een pittige rode curry met koriander en crème fraîche, bloemkool, crumble van amandel en cashew, geserveerd met rijst en Indiaas flatbread

22

Intense Flavour |

300 grams huisgemaakte runderburger met sla, tzatziki, tomaat, rode ui, kaas, baconmayonaise en skin on frites
20.5

Vis van de dag |

Dagelijks wisselende vis met bijpassende garnituren

Dagprijs
Supplement skin on fries +3.5 – Supplement salade +3 – Extra mayonaise +0.5 Allergenen informatie beschikbaar.

Diner | hoofdgerechten

Reserveer snel een plek

U kunt alleen nog reserveren voor tweede paasdag. De brunch is vanaf 11:00 uur in ons restaurant. Alleen op reservering mogelijk.