Diner | voorgerechten

VOORGERECHTEN

OM ALVAST TE BEGINNEN

Brood |

Breekbroodjes, olijventapenade, hummus en gezouten boter

KOUDE VOORGERECHTEN

8.5

Carpaccio |

Rundercarpaccio met olijven, zonnebloempitten, Parmezaan, abrikoos-uien chutney en rucola mayonaise

10.75

Ceviche |

Van botervis gemaakte ceviche met dille, augurk, radijs, mango en bosui, pittige toast en dressing van kokos en citroengras

10.5

Let's Go Mexican

Krokante kidneybonen-balletjes in een wrap met een tomatensalsa, guacamole, mais en rode ui met een jalapeno-uien saus

10

Asian Pork |

Oosterse, sous vide gegaarde varkensstrips met atjar, geroosterde pinda’s, curry popcorn en zoetzure dressing

9.5

An element of surprise

vanaf 2 personen

Laat u verrassen en ontdek

onze voorgerechten

11.5 p.p.

WARME VOORGERECHTEN

Soep van de dag |

6.5

Makreel |

Met koriander en peper ingesmeerde makreel met gemarineerde wortel en quinoa in bietensap

11

Surf en Turf |

Kogelbiefstuk en Noordse garnaaltjes, sous vide gegaarde champignon met tijm en knoflook, tatsoi en Hollandaise schuim

11.5

Graag Vegan eten?

Dat is geen probleem! Onze koks maken graag wat voor je klaar. Vraag naar het vegan menu van de dag

HOOFDGERECHTEN

Chef's Special |

(meerprijs van +3.5 bij een 3 of 4 gangen menu)
Wisselend vleesgerecht met bijpassende garnituren

Dagprijs

Rendang | Vegan

Rendang van oesterzwam met zoetzure komkommer, rode ui en wortel met geelwortelrijst en seroendeng

22.5

Procureur |

Gegrilde varkenssteak met tapenade van chorizo, champignon, oregano en panko geserveerd met een tomatencouscous en komkommer-mango salsa

22

Garlic Chicken

Kipspies met garnituur van ui, mais en aubergine van de BBQ afgelakt met knoflook-kruidenolie geserveerd met frisse salade, huisgemaakte rosti en pestomayonaise

21

Zeebaars |

Zeebaarsfilet met grillgroenten, krieltjes uit de oven, wortel-dragon creme, citrusolie en geschaafde zwarte limoen

22.5

Share a mood, share some food

vanaf 2 personen

(meerprijs van +3.5 bij een 3 of 4-gangen menu)

Samen onze hoofdgerechten proeven

26 p.p.

Rib Eye |

(meerprijs van +4 bij een 3 of 4 gangen menu)
Rib Eye met groentemix van ui, paprika en courgette, in ketjap en soja gegaarde kriel en saus van Thaise basilicum

25.5

Venkel & Feta |

Taartje met venkel, rode ui, feta, appel en pecannoten geserveerd met grillgroenten, gnocchi en veldsla

20

Intense Flavour |

300 grams huisgemaakte runderburger met sla, tzatziki, tomaat, rode ui, kaas, baconmayonaise en skin on frites
20.5

Vis van de dag |

Dagelijks wisselende vis met bijpassende garnituren

Dagprijs
Supplement skin on fries +3.5 – Supplement salade +3 – Extra mayonaise +0.5 Allergenen informatie beschikbaar.

Diner | hoofdgerechten

Allergenen kaart

Heeft u een allergie of kan u ergens niet goed tegen. Bekijk de allergenen kaart van Liff.

Allergenen kaart

Heeft u een allergie of kan u ergens niet goed tegen. Bekijk de allergenen kaart van Liff.

TT bij LIFF

NL: Tijdens de TT hebben we een aangepaste kaart. Klik hier om deze te bekijken. Tevens zijn we zijn zondag 30 juni en maandag 1 juli gesloten.

EN: During the TT we have a modified menu. Click here to view it. We are also closed on Sunday 31 June and Monday 1 July.

 

TT bij LIFF

NL: Tijdens de TT hebben we een aangepaste kaart. Klik hier om deze te bekijken. Tevens zijn we zijn zondag 30 juni en maandag 1 juli gesloten.

EN: During the TT we have a modified menu. Click here to view it. We are also closed on Sunday 31 June and Monday  1 July.