Diner | voorgerechten
VOORGERECHTEN
OM ALVAST TE BEGINNEN
Brood |
KOUDE VOORGERECHTEN
8.5
Carpaccio |
Rundercarpaccio met olijven, zonnebloempitten, Parmezaan, abrikoos-uien chutney en rucola mayonaise
10.75
Ceviche |
Van botervis gemaakte ceviche met dille, augurk, radijs, mango en bosui, pittige toast en dressing van kokos en citroengras
10.5
Let's Go Mexican
Krokante kidneybonen-balletjes in een wrap met een tomatensalsa, guacamole, mais en rode ui met een jalapeno-uien saus
10
Asian Pork |
Oosterse, sous vide gegaarde varkensstrips met atjar, geroosterde pinda’s, curry popcorn en zoetzure dressing
9.5
An element of surprise
vanaf 2 personen
Laat u verrassen en ontdek
onze voorgerechten
11.5 p.p.
WARME VOORGERECHTEN
Soep van de dag |
6.5
Makreel |
Met koriander en peper ingesmeerde makreel met gemarineerde wortel en quinoa in bietensap
11
Surf en Turf |
Kogelbiefstuk en Noordse garnaaltjes, sous vide gegaarde champignon met tijm en knoflook, tatsoi en Hollandaise schuim
11.5
Graag Vegan eten?
Dat is geen probleem! Onze koks maken graag wat voor je klaar. Vraag naar het vegan menu van de dagHOOFDGERECHTEN
Chef's Special |
(meerprijs van +3.5 bij een 3 of 4 gangen menu)
Wisselend vleesgerecht met bijpassende garnituren
Rendang | Vegan
Rendang van oesterzwam met zoetzure komkommer, rode ui en wortel met geelwortelrijst en seroendeng
22.5
Procureur |
Gegrilde varkenssteak met tapenade van chorizo, champignon, oregano en panko geserveerd met een tomatencouscous en komkommer-mango salsa
22
Garlic Chicken
Kipspies met garnituur van ui, mais en aubergine van de BBQ afgelakt met knoflook-kruidenolie geserveerd met frisse salade, huisgemaakte rosti en pestomayonaise
21
Zeebaars |
Zeebaarsfilet met grillgroenten, krieltjes uit de oven, wortel-dragon creme, citrusolie en geschaafde zwarte limoen
22.5
Share a mood, share some food
vanaf 2 personen
(meerprijs van +3.5 bij een 3 of 4-gangen menu)
Samen onze hoofdgerechten proeven
26 p.p.
Rib Eye |
(meerprijs van +4 bij een 3 of 4 gangen menu)
Rib Eye met groentemix van ui, paprika en courgette, in ketjap en soja gegaarde kriel en saus van Thaise basilicum
25.5
Venkel & Feta |
Taartje met venkel, rode ui, feta, appel en pecannoten geserveerd met grillgroenten, gnocchi en veldsla
20
Intense Flavour |
Vis van de dag |
Dagelijks wisselende vis met bijpassende garnituren