Diner | voorgerechten

VOORGERECHTEN

OM ALVAST TE BEGINNEN

Brood |

Breekbroodjes, olijventapenade, hummus en gezouten boter

KOUDE VOORGERECHTEN

8.5

Carpaccio |

Carpaccio met zonnebloempitten, Parmezaan, rode ui en truffelmayonaise

10.75

Waddenbot |

In gin gemarineerde botfilet, salade van orzo, dille en prei met salie meringue en sinaasappel aquafaba

11.75

Asian Steak Tartare |

Steak tartaar met een bao bun, gemarineerde sjalot, zoetzure radijs en ponzu dressing

12

 

An element of surprise

vanaf 2 personen

Laat u verrassen en ontdek

onze voorgerechten

12 p.p.

WARME VOORGERECHTEN

Soep van de dag |

6.5

Greek Chicken |

Griekse knoflookkip met venkelsalade, gemarineerde olijven, appel en tzaziki

10.5

Man, man, man... wat lekker |

Pieterman in citrus boter gebakken met crème van koolrabi, walnoot-saffraan couscous en kervelolie

11

Feta |

Krokante feta kroket met cajun en tijm, geroosterde paprika, little gem en rabarber-uien chutney

11

Graag Vegan eten?

Dat is geen probleem! Onze koks maken graag wat voor je klaar. Vraag naar het vegan menu van de dag

HOOFDGERECHTEN

Chef's Special |

(meerprijs van +4 bij een 3 of 4 gangen menu)
Wisselend vleesgerecht met bijpassende garnituren

Dagprijs

Eend |

Eendenborstfilet met grillgroenten, ovenaardappel, chorizo-tijm croutons, rode bietenjus en sinaasappelolie

23

Scholfilet |

Gebakken scholfilet met Lardo di Colonnata, wortel crème, gemarineerde biet en beurre blanc met kappertjes

22.5

Spring is in the air |

Stoof van lentegroenten en krielaardappel geserveerd met knoflookbrood en frisse komkommersalade

20

Beef Skewer |

(meerprijs van +4 bij een 3 of 4 gangen menu)
Spies in pili pili gemarineerde biefstuk, rode ui, paprika en aubergine, pommes duchesse en een salsa van mango, paprika, chili, limoen en koriander

24.5

Share a mood, share some food

vanaf 2 personen

(meerprijs van +4 bij een 3 of 4-gangen menu)

Samen onze hoofdgerechten proeven

26 p.p.

All Veggie | Vegan

Filodeeg gevuld met jackfruit, taugé, lente-ui en hoisin saus geserveerd met friszure salade van rijst, rettich, tuinbonen en mieriksworteldressing

21

Roasted Pork |

Geroosterde procureur met een mosterd-tijmrub geserveerd met geroosterde bloemkool, ovenaardappel, saus van black whisky en geraspte nootmuskaat

21.5

Intense Flavour |

300 grams huisgemaakte runderburger met sla, tzatziki, tomaat, rode ui, kaas, baconmayonaise en skin on frites
20.5

Vis van de dag |

Dagelijks wisselende vis met bijpassende garnituren

Dagprijs

Supplement skin on fries +3.5 – Supplement salade +3 – Extra mayonaise +0.5 

Supplement Loaded fries met Truffelmayonaise, Parmezaan en Rucola +6.5

Allergenen informatie beschikbaar.

Diner | hoofdgerechten

Allergenen kaart

Heeft u een allergie of kan u ergens niet goed tegen. Bekijk de allergenen kaart van Liff.

Allergenen kaart

Heeft u een allergie of kan u ergens niet goed tegen. Bekijk de allergenen kaart van Liff.

TT bij LIFF

NL: Tijdens de TT hebben we een aangepaste kaart. Klik hier om deze te bekijken. Tevens zijn we zijn zondag 30 juni en maandag 1 juli gesloten.

EN: During the TT we have a modified menu. Click here to view it. We are also closed on Sunday 31 June and Monday 1 July.

 

TT bij LIFF

NL: Tijdens de TT hebben we een aangepaste kaart. Klik hier om deze te bekijken. Tevens zijn we zijn zondag 30 juni en maandag 1 juli gesloten.

EN: During the TT we have a modified menu. Click here to view it. We are also closed on Sunday 31 June and Monday  1 July.