Diner | voorgerechten

VOORGERECHTEN
OM ALVAST TE BEGINNEN
Brood |
KOUDE VOORGERECHTEN
8.5
Carpaccio |
Carpaccio met zonnebloempitten, Parmezaan, rode ui en truffelmayonaise
10.75
Waddenbot |
In gin gemarineerde botfilet, salade van orzo, dille en prei met salie meringue en sinaasappel aquafaba
11.75
Asian Steak Tartare |
Steak tartaar met een bao bun, gemarineerde sjalot, zoetzure radijs en ponzu dressing
12
An element of surprise
vanaf 2 personen
Laat u verrassen en ontdek
onze voorgerechten
12 p.p.
WARME VOORGERECHTEN
Soep van de dag |
6.5
Greek Chicken |
Griekse knoflookkip met venkelsalade, gemarineerde olijven, appel en tzaziki
10.5
Man, man, man... wat lekker |
Pieterman in citrus boter gebakken met crème van koolrabi, walnoot-saffraan couscous en kervelolie
11
Feta |
Krokante feta kroket met cajun en tijm, geroosterde paprika, little gem en rabarber-uien chutney
11
Graag Vegan eten?
Dat is geen probleem! Onze koks maken graag wat voor je klaar. Vraag naar het vegan menu van de dagHOOFDGERECHTEN
Chef's Special |
(meerprijs van +4 bij een 3 of 4 gangen menu)
Wisselend vleesgerecht met bijpassende garnituren
Eend |
Eendenborstfilet met grillgroenten, ovenaardappel, chorizo-tijm croutons, rode bietenjus en sinaasappelolie
23
Scholfilet |
Gebakken scholfilet met Lardo di Colonnata, wortel crème, gemarineerde biet en beurre blanc met kappertjes
22.5
Spring is in the air |
Stoof van lentegroenten en krielaardappel geserveerd met knoflookbrood en frisse komkommersalade
20
Beef Skewer |
(meerprijs van +4 bij een 3 of 4 gangen menu)
Spies in pili pili gemarineerde biefstuk, rode ui, paprika en aubergine, pommes duchesse en een salsa van mango, paprika, chili, limoen en koriander
24.5
Share a mood, share some food
vanaf 2 personen
(meerprijs van +4 bij een 3 of 4-gangen menu)
Samen onze hoofdgerechten proeven
26 p.p.
All Veggie | Vegan
Filodeeg gevuld met jackfruit, taugé, lente-ui en hoisin saus geserveerd met friszure salade van rijst, rettich, tuinbonen en mieriksworteldressing
21
Roasted Pork |
Geroosterde procureur met een mosterd-tijmrub geserveerd met geroosterde bloemkool, ovenaardappel, saus van black whisky en geraspte nootmuskaat
21.5
Intense Flavour |
Vis van de dag |
Dagelijks wisselende vis met bijpassende garnituren
Supplement skin on fries +3.5 – Supplement salade +3 – Extra mayonaise +0.5
Supplement Loaded fries met Truffelmayonaise, Parmezaan en Rucola +6.5
Allergenen informatie beschikbaar.