Diner | voorgerechten
VOORGERECHTEN
OM ALVAST TE BEGINNEN
Brood |
KOUDE VOORGERECHTEN
8.5
Carpaccio |
Rundercarpaccio met gemarineerde komkommer, crème van avocado, Parmezaanse kaas en zonnebloempitten
10.75
Haring |
Salade met haring, aardappel, rode biet, komkommer en salsa verde
10.5
Paté |
Huisgemaakte paté van kip en groene peper geserveerd met gedroogde cranberry, mosterdkaviaar en krokant van kruidkoek
9.5
Pompoen |
Crème van pompoen, feta, frites van polenta en quinoa, rucola, pompoenpitten en papadum
10
An element of surprise
vanaf 2 personen
Laat u verrassen en ontdek onze voorgerechten
11.5 p.p.
WARME VOORGERECHTEN
Soep van de dag |
6.5
Rund |
Iers kogelbiefstukje met crème van knolselderij, oesterzwam-kroket en saus van ketjap
11.5
Pieterman |
In bierbeslag gefrituurde pieterman met aardpeercompote, mizuna en een romige kerriesaus
11.5
Graag Vegan eten?
Dat is geen probleem! Onze koks maken graag wat voor je klaar. Vraag naar het vegan menu van de dagHOOFDGERECHTEN
Chef's Special |
(meerprijs van +3.5 bij een 3 of 4 gangen menu)
Wisselend vleesgerecht met bijpassende garnituren
Ribs but no Ribs |
Huisgemarineerde boneless ribs met bijpassende groenten, uienringen en aioli
24
Let's go fishing |
Diverse vis en schelpdieren, bijpassende groenten en aardappel in een licht gebonden vissoep, geserveerd met zuurdesembrood en kruidenboter
22.5
Blue Stilton |
Filodeeg gevuld met Blue Stilton, peer en pastinaak met pulled oesterzwam en veenbessenkonfijt
20
Hazenpeper |
Traditionele stoof met ingelegde rode kool, geroosterde spruiten en aardappelpuree
25
Share a mood, share some food
vanaf 2 personen
Samen onze hoofdgerechten proeven26 p.p.
Entrecote |
(meerprijs van +4 bij een 3 of 4 gangen menu)
Gegrilde entrecote met geroosterde pastinaak, knolselderij, pompoen, winterpeen en aardappel geserveerd met uienchutney
25.5
Veggie Goulash |
Kruidige rijst, goulash van paprika en champignon met krokant van paprika-chilli wrap
19.5
Intense Flavour |
Vis van de dag |
Dagelijks wisselende vis met bijpassende garnituren